Keien-Sierkeien

Sierkeien zijn ideaal om prachtige kleurschakeringen of accenten in uw tuin aan te brengen. Wij hebben een uitgebreid gamma aan sierkeien ter beschikking. Ze hebben een schitterende vorm en kleur. Zo kunt u met sierkeien mooie structuren en blikvangers in uw tuin creëren. 

Keien kopen en decoratieve elementen in uw tuin creëren

Keien kopen kunt u heel eenvoudig doen via onze website. Bekijk ons assortiment keien: we hebben heel wat soorten waaruit u kunt kiezen. Ze worden geleverd in big bags van 500 of 1000kg of in minigazen van +/- 500 tot 750 kg (afhankelijk van de soort).

Al onze prijzen voor keien zijn inclusief 21% BTW. 

Er zijn geen producten in deze categorie.

Wij hebben jarenlange ervaring in het leveren van keien. Wij zorgen ervoor dat onze levering perfect verloopt: onze chauffeurs kennen hun vak en weten perfect de weg in uw omgeving. Wij beschikken bovendien over aangepast materiaal om uw levering vlekkeloos uit te voeren. 

De big bags en de minigazen staan op wegwerppalletten. Ze worden met een transpallet bij u thuis afgeladen. Zowel op de minigazen, de big bags als op de palletten zit geen statiegeld. U hoeft dus ze niet terug te geven.  Neem gerust ook eens een kijkje naar ons gamma siergrind en siergrind aanbiedingen.