test

Haardhout bezorgen

Haardhout bezorgen wordt gedaan met citytrailers, die door het gehele land rijden. Het haardhout wordt door ons gratis bezorgd in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Bij het bestellen en bezorgen van het haardhout moet u rekening houden met een aantal praktische zaken.


Haardhout gratis bezorgd


Haardhout gratis bezorgdHet haardhout wordt gratis door ons bezorgd in geheel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Al onze prijzen op de website zijn inclusief bezorgkosten, dus geen onverwachte kosten tijdens het bestellen of achteraf. Wilt u haardhout laten bezorgen op de Waddeneilanden? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.


Haardhout laten bezorgen


Wanneer u haardhout laat bezorgen moet u rekening houden met een aantal zaken, zodat de levering geheel naar wenst verloopt. Zo weet u wat de mogelijkheden zijn en wat u kunt verwachten van ons en de transporteur. De zaken waar u rekening mee moet houden zijn:


Vrachtwagen. Het haardhout wordt geleverd met een citytrailer of bakwagens. Dit zijn grote vrachtwagens, let hierop bij het bestellen ivm bereikbaarheid.


Gewicht pallet. Een hele pallet inclusief pompwagen weegt 1.500 kg en kan dus niet over grind, gras of minder goed aangelegde bestrating. Dijkjes en hellingen zijn vaak obstakels voor een juiste plaatsing.


Haardhout bezorgenPlaatsing. Pallets worden standaard op de stoep afgeleverd (d.m.v. een pompwagen). Plaatsing in uw tuin of onder carport gebeurt in overleg met de chauffeur.

  • Schade als gevolg van plaatsing op uw terrein (verzakte bestrating etc.) is voor uw eigen rekening.
  • Bij vakantieparken, appartementen enz. wordt geleverd tot de hoofdingang op de begane grond.


Datum levering. Tijdens het bestellen, van het haardhout, kunt u de datum van levering aangeven. Heeft u liever telefonisch contact over een bezorgdatum, dan zullen we binnen een werkdag contact met u opnemen om een datum af te spreken.


Haardhout bezorgen van Amsterdam tot Groningen


Wij leveren het haardhout van Amsterdam tot Groningen waarbij er, in overleg, veel mogelijk is. Zoals gezegd leveren we het haardhout geheel gratis bij u op de stoep. Heeft u toch nog vragen en/of opmerkingen met betrekking tot het bezorgen van het haardhout, neem gerust contact met ons op, zodat we u te woord kunnen staan.
verzending in de benelux

Snelle levering, elke werkdag naar keuze

Het hele jaar droog haardhout

U komt geen seizoen zonder te staan

Veilig bestellen en betalen

Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd