Breuksteen klein

Breuksteen wordt opgegraven of geproduceerd, en dit overal hele wereld. Het heeft zijn eigen typische vormen en kleuren en geeft extra cachet aan uw tuin. Een mooi voorbeeld is de steenkorf. Het is ook ideaal voor een mooie afwerking van uw tuin. Breukstenen zijn iets grover dan siersplit maar kleiner dan grote breuksteen. 

Breuksteen klein kopen en laten thuisbezorgen elke werkdag naar keuze.

Siergrindwinkel.be levert een zeer uitgebreid assortiment breuksteen in big bags of in handige minigazen. Afhankelijk van de breuksteen soort in big bags van 500, 1000 en 1500kg. en in handige (mini) gazen van ca. 500 tot 1500 kg. (soort afhankelijk, zie de beschikbare opties bij uw gewenste artikel). 

Alle prijzen voor klein breuksteen zijn incl. 21% BTW.

Er zijn geen producten in deze categorie.

Breuksteen klein

Wilt u breuksteen kopen en thuis laten leveren? Prima! Wij hebben jarenlange ervaring met het thuis leveren van breukstenen in big bags en minigazen over heel België. Onze chauffeurs zijn echte professionelen en kennen uw regio uitstekend. Uw breuksteen kan elke werkdag geleverd worden. U kiest zelf de dag. 

Wij voeren uw levering met grote zorg uit. Uw breuksteen wordt proper en efficiënt geleverd in big bags of minigazen. We stapelen deze op een wegwerppallet. Met een transpallet laden wij deze bij u thuis af.  Zowel op de minigaas, big bags als de pallets zit er geen statiegeld. U hoeft ons deze niet terug te geven. 

Wilt u grotere breuksteen? Bekijk dan ons gamma breuksteen groot!