Voegsplit kopen

Voegsplit is afkomstig uit steengroeves. Het wordt uit breukstenen gezeefd en daardoor heeft het altijd mooie puntige vormen. Het is ideaal voor het invoegen en bestrooien van uw bestrating en tuintegels. Door zijn unieke vorm is het perfect geschikt om de voegen tussen uw tuintegels of uw kasseien mooi op te vullen. Het wordt vooral gebruikt voor verhardingen, tuinpaden, parkings en opritten. 

Voegsplit kopen en bij u thuis laten bezorgen

Bekijk ons ruim assortiment voegsplit. Voor elke toepassing in uw tuin vindt u het geschikte split. Dit soort split wordt geleverd in big bags van 500kg. 

Alle prijzen zijn 21% BTW inbegrepen. 

Er zijn geen producten in deze categorie.

Wilt u deze mooie split kopen en thuis geleverd hebben? Geen probleem! Wij hebben jarenlange ervaring met het leveren van split in big bags, en dit over heel België. Onze chauffeurs kennen hun vak en kennen uw regio heel goed. 

Wij voeren uw levering zorgvuldig uit. Uw split wordt efficiënt en proper geleverd in big bags. Deze worden op een wegwerppallet geleverd en met een transpallet bij u thuis afgeladen. 

Zowel op de big bags als de pallets zit er geen statiegeld. U hoeft ons deze niet terug te geven. Bekijkt u ook eens onze pagina over worteldoek!