Steenslag

Steenslag

Zowel steenslag als breuksteen komt uit steengroeven. Daardoor hebben deze hun grillige puntige vormen. Het is een vrij goedkoop materiaal en is in zeer veel kleuren te verkrijgen. 

Steenslag kopen en laten leveren over heel België

Dankzij zijn vorm is steenslag ideaal voor stabiele halfverharding, om een mooi tuinpad aan te leggen of om uw parking of uw oprit te verharden. 

Steenslag kopen kunt u heel eenvoudig online via onze website doen. Bekijk ons uitgebreid gamma steenslag en breukstenen. Voor elke toepassing in uw tuin vindt u de ideale soort. De manier waarop het geleverd wordt, is afhankelijk van de steenslagsoort. We hebben big bags van 500, 1000 en 1500kg 

Solden steenslag: thuis laten leveren over heel België

Onderstaande producten uit het gamma van steenslag worden nu tijdelijk GRATIS* bezorgd. 

*vrijdag geleverd indien vóór woensdag om 12u besteld. 

OP=OP!! 


Er zijn geen producten in deze categorie.

Wij hebben jarenlange ervaring met het leveren van alle steenslagsoorten en breuksteen in big bags, en dit over heel België. Onze chauffeurs kennen hun vak en kennen uw regio heel goed. 

Wij voeren uw levering zorgvuldig uit. Uw stenen worden efficiënt en proper geleverd in big bags. Deze worden op een wegwerppallet geleverd en met een transpallet bij u thuis afgeladen. Zowel op de big bags als de pallets zit er geen statiegeld. U hoeft ons deze niet terug te geven.