Aanbieding Grind

Aanbieding Grind

U bent op zoek naar hoogwaardig maar toch goedkoop kiezel, steenslag, breuksteen, siergrind of siersplit voor uw tuin? Wij leveren nu siergrind van hoogste kwaliteit in big bags, en dit aan zeer lage prijzen! 

Wij hebben een zeer uitgebreid gamma siergrind, breukstenen, siersplit en kiezel. Dit wordt geleverd in big bags van 500 en 1000kg. Als u onderstaande producten bestelt vóór woensdag 12u, dan worden deze op vrijdag bij u thuis geleverd. Wilt u liever een andere dag voor uw levering? Ga dan eens kijken bij de andere categorieën in onze webwinkel. 

Solden grind: thuis laten leveren over heel België

Onderstaande producten uit het gamma van goedkoop grind worden nu tijdelijk GRATIS* bezorgd. 

*vrijdag geleverd indien vóór woensdag om 12u besteld. 

OP=OP!! 


Er zijn geen producten in deze categorie.

Goedkoop grind

U wilt goedkoop grind kopen en thuis laten leveren? Geen probleem! Wij hebben jarenlange ervaring met het leveren van zware producten in big bags, en dit over heel België. Onze chauffeurs kennen hun vak en zijn perfect bekend met uw regio. 

Wij verzorgen uw levering heel stipt Uw grind wordt efficiënt en proper geleverd in big bags. Deze worden gestapeld op een wegwerppallet en door middel van een transpallet bij u thuis zorgvuldig afgeladen.  Zowel op de big bags als de pallets zit er geen statiegeld. U hoeft ons deze niet terug te geven.