Siersplit

Siersplit

Zowel siersplit als breuksteen komt uit steengroeven. Deze stenen worden gebroken en hebben daardoor altijd grillige en puntige vormen. Dit materiaal is zeer voordeling in prijs en ideaal voor als u een stabiele halfverharding wilt aanleggen. Het is perfect geschikt voor uw tuinpad, uw parking of uw oprit. 

Siersplit kopen en thuisbezorgen in gans België op elke werkdag naar keuze.

Siergrindwinkel.be levert een zeer uitgebreid assortiment siersplit in handige bigbags. Afhankelijk van de siersplit soort in big bags van 500, 1000 en 1500 kg. 

Alle prijzen voor siersplit en breuksteen zijn incl. 21% BTW 

Siersplit

Wilt u uw siersplit kopen en thuis geleverd hebben? Geen probleem! Wij hebben al vele ervaring met het leveren van deze split. Wij leveren over heel België. Onze chauffeurs zijn zeer bekwaam en kennen uw regio perfect. Uw bestelling kan elke werkdag geleverd worden. U kiest zelf de dag. 

Wij verzorgen uw levering tot in de kleinste details. Uw split wordt efficiënt en proper geleverd in big bags. Wij beschikken over het nodige materiaal om dit bij u thuis te bezorgen. De big bags worden op een wegwerppallet geleverd en met een transpallet bij u thuis afgeladen. Zowel op de pallet als de big bags zit er geen statiegeld. Deze hoeft u ons niet terug te geven. 

Bekijkt u ook eens ons gamma breuksteen!