Siergrind

Siergrind is een natuurproduct. Het is afkomstig van grote brokken gesteente waaruit door erosiewerking kleinere stukken steen zijn gevormd. Door het jarenlange contact met het water in beken en rivieren zijn deze steentjes afgesleten. Dit geeft hen de typisch ronde vorm. 

Siergrind kopen en laten leveren in gans België

Siergrind is met zijn afgeronde vorm een elegant gesteente. Het is dan ook ideaal voor het aanleggen van een oprit of pad in grind. Bovendien is tuingrind uitermate geschikt voor een onderhoudsvrije tuin. 

Siergrindwinkel.be biedt u een ruim assortiment aan soorten grind. Deze worden steeds getransporteerd en geleverd in stevige big bags. Afhankelijk van het type grind worden big bags van 500, 1000 of 1500 kg gebruikt. Bestellen is eenvoudig en kan volledig online. U heeft hierbij de keuze uw bestelling te laten leveren op een werkdag naar keuze. De prijzen voor alle soorten grind zijn steeds inclusief 21% BTW. 

Siergrind kopen en laten leveren op ieder werkdag naar keuze

Siergrindwinkel.be heeft de juiste aanpak en reeds jarenlange ervaring in de thuisbezorging van grind in handige big bags. Dankzij onze logistieke expertise hebben wij de nodige know-how en het juiste materiaal ter beschikking. Bovendien zijn onze chauffeurs op de hoogte van de omstandigheden ter plaatsen. Om de grote zakken met siergrind degelijk te plaatsen worden ze, op een wegwerppallet, met een transpallet tot aan uw huis geleverd. De palletten en big bags, vrij van statiegeld, dienen niet aan ons geretourneerd te worden. Kijk ook eens naar ons gamma siersplit.