Breuksteen groot

Breuksteen wordt opgegraven of geproduceerd, en dit over de hele wereld. Het heeft een unieke vorm en kleur en geeft extra allure aan uw tuin. Een mooi voorbeeld is een border, een ondersteuningsmuur voor een verhoging in uw tuin of de rand van uw vijver. 

Breuksteen kopen over heel België


Breukstenen kopen kunt u eenvoudig online via onze website doen. Bekijk ons uitgebreid gamma breukstenen. De manier waarop het geleverd wordt, is afhankelijk van het soort breuksteen. We hebben big bags van 500, 1000 en 1500kg of handige minigazen van +/- 500 tot 1500kg. Bij elk product apart vindt u de beschikbare mogelijkheden. 

Er zijn geen producten in deze categorie.

Breukstenen kopen en thuis geleverd krijgen

Wilt u breuksteen kopen en thuis geleverd hebben? Geen probleem! Wij hebben jarenlange ervaring met het leveren van breukstenen in big bags en minigazen, en dit over heel België. Onze chauffeurs kennen hun vak en kennen uw regio heel goed. 

Wij voeren uw levering zorgvuldig uit. Uw breuksteen wordt efficiënt en proper geleverd in big bags. Deze worden op een wegwerppallet geleverd en met een transpallet bij u thuis afgeladen. Zowel op de minigaas, big bags als de pallets zit er geen statiegeld. U hoeft ons deze niet terug te geven. 

Bekijkt u ook eens ons gamma siersplit!